Service & Onderhoud

Bent u op zoek naar service & onderhoud van uw grafische apparatuur?

Wij zijn een van de weinigen in Nederland met zóveel technische kennis van de grafische apparatuur, dat wij ook lastige storingen kunnen verhelpen.

Waarom onderhoud? Voorkomen is beter dan stilstand.

Kiest u uit budgettaire overwegingen liever niet voor een onderhoudsabonnement? Dan bent u duurder uit! Natuurlijk kunt u zelf het oppervlakkige onderhoud doen. Maar kijkt u daarbij ook naar slijtage van onderdelen, lagers, assen en smeren? En ijkt u de grafische machine dan weer? Wij weten helaas uit de praktijk dat dit vaak overgeslagen wordt, met het risico op storingen. Als u wacht tot uw machine een storing geeft, staat de workflow stil. U kunt uw beloftes aan uw klanten niet waarmaken.

NEN 3140 met Keuringsrapport

Het kost meer tijd (en geld) om storingen als gevolg van achterstallig onderhoud te verhelpen. Daarom is ons advies: laat uw apparaat op tijd onderhouden, want als uw machine eenmaal stil staat, bent u per saldo meer kwijt. Daarnaast kunnen wij tevens een keuring uitvoeren volgens NEN 3140 met keuringsrapport.VCA V.O.L.

Wij zijn tevens VCA V.O.L. gecertificeerd, dat houdt in dat wij werken volgens de geldende veiligheidsnormen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.Onderhoud papiersnijmachine

Ook voor het onderhoud van de diverse papiersnijmachines van o.a. IDEAL, EBA, 2L zit u goed bij Aberkrom. Papiersnijmachines worden over het algemeen vrij intensief gebruikt. Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur en een beter snijresultaat. Naast de periodieke onderhoudsbeurten van de papiersnijmachine zal het mes regelmatig geslepen of uiteindelijk vervangen moeten worden. In dat geval dient het mes gewisseld te worden.  Aberkrom verkoopt ook reservemessen, zie supplies. Ook kunt u uw messen laten slijpen door Aberkrom. 

Snijmessen

Waarom een onderhoudsabonnement?

Met een onderhoudsabonnement houden wij in de gaten wanneer uw grafische apparatuur nagelopen moet worden. De eerste beurt is altijd een nulbeurt, waarbij we de machine tiptop in orde maken volgens fabrieks-specificatie. De machine loopt dan als een zonnetje. Met regelmatig onderhoud zal uw apparaat niet snel in storing gaan. En als het toch een keer mis gaat met uw machine, heeft u voorrang en komen we snel bij u langs.

Interesse? Neem contact met ons op

Acute storing aan uw grafische machine?

Heeft uw grafische machine een acute storing? Bel dan Aberkrom Verkoop & Service op 036-5361635. We spreken de storing door en kunnen dan direct inschatten wat er nodig is voor de reparatie of vul het storingsformulier in op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Storing melden

Onderdelen bestellen

We hebben veel onderdelen en benodigdheden op voorraad of bestellen deze bij de fabrikant. Heeft u onderdelen nodig, bestel deze in onze webshop of neem even contact met ons op. We sturen het u zo snel mogelijk op. Speciaal bestelde onderdelen kunnen niet retour genomen worden! 

Neem contact met ons op