Over Aberkrom

Aberkrom is uw betrouwbare partner voor verkoop & service van print finishing apparatuur. Aberkrom is met 39 jaar ervaring hét adres in Nederland met technische experts voor print finishing apparatuur. 

Na een loopbaan bij diverse bedrijven in de print finishing sector, richtte Paul Aberkrom een aantal jaar geleden Aberkrom Verkoop & Service op: het beste adres in Nederland met echte technische knowhow van print finishing apparatuur. Paul onderhoudt samen met ervaren technici de apparatuur, zodat u altijd kunt rekenen op de benodigde vakkennis.

Wij hebben rechtstreeks contact met fabrikanten en leveranciers van grafische apparatuur van gerenommeerde merken.

Neem contact met ons op

Paul Aberkrom

Eigenaar

Paul houdt van uitdagingen, heeft 2 gouden handjes en is reeds 40 jaar in het grafische vak.

Na de MTS elektronica opleiding startte Paul direct in de print finishing sector. In de loop der jaren heeft hij veel praktijkervaring opgedaan met deze mooie apparaten. Aanvullende elektronica opleidingen en specifieke opleidingen van de merken maken hem tot een echte vakman.

Zijn ervaring telt bij elkaar een kwart eeuw. Met 15 jaar als servicetechnicus en manager bij Kentie en nog eens 12,5 jaar als vertegenwoordiger en productmanager bij Durmazon durven wij wel te stellen dat u met Paul een echte expert treft.

Van snijmachine tot bookletmaker of vouwmachine, als Paul het niet weet, weet niemand het.

Angelika Krijgsman

Personal Assistent

Angelika werkt sinds januari 2019 voor Aberkrom Verkoop & Service. 

Zij houdt zich o.a. bezig met de Social Media, de administratie en de website. Tevens voorziet zij eventuele bezoekers van koffie of thee.
Carolien Ruijs

Marketing & Communicatie

Carolien is de expert m.b.t. onze bedrijfssoftware, zij houdt zich achter de schermen bezig met de marketing en communicatie.