Rilmachines

U bent op zoek naar een rilmachine? Op het gebied van rilmachines heeft de techniek de laatste jaren absoluut niet stil gestaan en is er een breed arsenaal aan rilmachines ten tonele verschenen. Rilmachines of perforeermachines zijn niet meer weg te denken in digitale drukkerij, printshop of copyshop of bij het vouwen van digitaal drukwerk.
 

Aberkrom biedt een grote selectie professionele rilmachines. Van een simpele handmatige rilmachine tot volledig automatische rilmachines. Wanneer u dikker materiaal heeft wat moeilijk te vouwen is, kan een rilmachine een groot verschil maken. Een ril is een beginnende vouw. Wanneer u rilt kunt u makkelijker een mooiere vouw aanbrengen. Een ril wordt aangebracht in dikker papier of karton. Door een ril aan te brengen in het dikkere papier of karton wordt deze plaats zwakker en daardoor makkelijker en strakker te vouwen.

Verschillende soorten rilmachines

Een professionele rilmachine koopt u bij Aberkrom. Wij verkopen diverse rilmachines van volledig handmatig tot compleet automatische rilmachines met luchtinvoer. Rilmachines hebben verder verschillende toevoegingen. Zo hebben sommige rilmachines de mogelijkheid om het rilmes te draaien. U kunt verschillende rilbreedtes kiezen. Ook hebben sommige rilmachines naast rillen de mogelijkheid om te perforeren. Neemt u voor de verschillende typen contact met ons op.

Heeft u interesse in een rilmachine?

Heeft u interesse in de aanschaf van een van onze rilmachines? Neem dan contact via de contactbutton op onze website. We staan klaar om u te adviseren voor het type rilmachine dat het beste bij uw organisatie past.