Eerste plaatsing Revo T14 een succes!!

De eerste REVO T14 is geleverd bij DM Print Media in Malden

Klant ziet met de REVO T14  veel voordelen ten opzichte van zijn oude Fujipla 3220.

De Revo T14 is sneller, 420 vel A4 per uur, de folie is goedkoper, de machine produceert nagenoeg geen afval, ongeveer 25% minder dan de Fujipla 3220/3222.

De inleg heeft een groter capaciteit, kan oneindig doorlamineren voor banners en de machine produceert minder lawaai. Het mes kan tijdens de run aan en uit gezet worden. Dit is handig voor doeleinden met de SUMMA snijplotter.

Daarnaast heeft  de REVO T14 een breder  assortiment van folies.  32mic, 50mic, 80mic, 100mic en 125mic. Glans en Matt. En de PET Silk Touch Matte en de PET Super Bond Glossy voor speciale doeleinde.

Ook heeft producent Lami een A5-rol in het assortiment zodat er bij A5 ook nauwelijks afval is. Volgens de medewerkers van DM Print Media is de machine zéér eenvoudig in te stellen en de folie makkelijk om te zetten van glans naar mat. 

Ook ondervinden ze het gemak waarmee het papier wordt ingevoerd. Al met al een verstandige keuze. 

Bent u ook geïnteresseerd in het nieuwe assortiment van de REVO OFFICE of REVO T14.

Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende demo.

Succesvolle installatie bij Intratuin vestiging Hoorn

Intratuin – werkt nu met de Revo-Office volautomatische laminator!

Voor het promoten, prijzen en de introductie van nieuwe producten .. lamineren is altijd lastig en een tijdrovende bezigheid. Heeft u extra werk door het lamineren? Betaalt u arbeidskosten voor deze tijdrovende klus?

Wist u dat lamineren volledig automatisch kan worden gedaan?

U hoeft niet meer te wachten om het lamineren te verwerken! Laad gewoon het papier in de lade, druk op de startknop en de rest gaat vanzelf!

\  Bekijk de video en zie het grote verschil met een handmatige laminator !  /

Aarzel niet om ons naar de details te vragen !

Als u meer wilt weten over de Revo Auto Laminator, aarzel dan niet om ons naar de details te vragen of reageer op onze e-mail!