​Wist u dat

Wij diverse supplies in de aanbieding hebben, zoals Wire-O, Planax Bindstrips, Nagel nietjes 26/6, etc. Neem contact op voor uw speciale korting.

                                                    

Wist u dat

Wij tevens VCA V.O.L. gecertificeerd zijn, dat houdt in dat wij werken volgens de geldende veiligheidsnormen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Webwinkel

Heeft u gezien dat u via de webwinkel van Aberkrom Verkoop & Service uw supplies eenvoudig kunt bestellen? Klik op deze link voor onze supplies. U kunt hierbij denken aan papierboortjes, lamineerfolie, lamineerhoezen, snijmessen, snijlatten, nietjes, papierlijm en dergelijke.

Succesvolle installatie bij Intratuin Hoorn

Intratuin werkt nu met de Revo Office volautomatische laminator !

Voor het promoten, prijzen en de introductie van nieuwe producten….lamineren is altijd lastig en een tijdrovende bezigheid. Heeft u extra werk door het lamineren? Betaalt u arbeidskosten voor deze tijdrovende klus?

Wist u dat lamineren volledig automatisch kan worden gedaan?

U hoeft niet meer te wachten om het lamineren te verwerken! Laad gewoon het papier in de lade, druk op de startknop en de rest gaat vanzelf!

Aarzel niet om ons naar de details te vragen! Als u meer wilt weten over de Revo Auto Laminator, aarzel dan niet om ons naar de details te vragen

De eerste REVO T14 is geleverd bij DM Print Media in Malden

De klant ziet met de REVO T14 veel voordelen ten opzichte van zijn oude Fujipla 3220. De Revo T14 is sneller, 420 vel A4 per uur, de folie is goedkoper, de machine produceert nagenoeg geen afval, ongeveer 25% minder dan de Fujipla 3220/3222. De inleg heeft een groter capaciteit, kan oneindig door lamineren voor banners en de machine produceert minder lawaai. Het mes kan tijdens de run aan en uit gezet worden. Dit is handig voor doeleinden met de SUMMA snijplotter.

Daarnaast heeft  de REVO T14 een breder assortiment van folies.  32 mic, 50 mic, 80 mic, 100 mic en 125 mic. in glans en mat, en de PET Silk Touch Matte en de PET Super Bond Glossy voor speciale doeleinden.  Ook heeft producent Lami een A5-rol in het assortiment zodat er bij A5 ook nauwelijks afval is. Volgens de medewerkers van DM Print Media is de machine zéér eenvoudig in te stellen en de folie makkelijk om te zetten van glans naar mat. Ook ondervinden ze het gemak waarmee het papier wordt ingevoerd. Al met al een verstandige keuze. 

Bent u ook geïnteresseerd in het nieuwe assortiment van de REVO OFFICE of REVO T14. Neem dan contact met ons op.