Wist u dat …..

De beursaanbiedingen die wij op de Sign & Print Beurs hadden, geldig zijn tot 30 maart a.s.? De twee snijmachines de Ideal 4860 en de 2L450EZ zijn reeds verkocht. Heeft u interesse in een van de andere aanbiedingen, mail dan snel naar info@aberkrom.nl of bel 036-536135

 

Wist u dat …..

Aberkrom ook diverse kantoorsupplies in de aanbieding heeft, waaronder onder andere: Wire-O, nieten 26/6, Planax Copybinderstrips en Bindomatic Covers. Voor uw speciale prijs neem contact op via het contactformulier op de website.

                                                         

Webwinkel

Heeft u gezien dat u via de webwinkel van Aberkrom Verkoop & Service uw supplies eenvoudig kunt bestellen? Klik op deze link voor onze supplies. U kunt hierbij denken aan papierboortjes, lamineerfolie, lamineerhoezen, snijmessen, snijlatten, nietjes, papierlijm en dergelijke.

Succesvolle installatie bij Intratuin Hoorn

Intratuin werkt nu met de Revo Office volautomatische laminator !

Voor het promoten, prijzen en de introductie van nieuwe producten….lamineren is altijd lastig en een tijdrovende bezigheid. Heeft u extra werk door het lamineren? Betaalt u arbeidskosten voor deze tijdrovende klus?

Wist u dat lamineren volledig automatisch kan worden gedaan?

U hoeft niet meer te wachten om het lamineren te verwerken! Laad gewoon het papier in de lade, druk op de startknop en de rest gaat vanzelf!

Aarzel niet om ons naar de details te vragen! Als u meer wilt weten over de Revo Auto Laminator, aarzel dan niet om ons naar de details te vragen

De eerste REVO T14 is geleverd bij DM Print Media in Malden

De klant ziet met de REVO T14 veel voordelen ten opzichte van zijn oude Fujipla 3220. De Revo T14 is sneller, 420 vel A4 per uur, de folie is goedkoper, de machine produceert nagenoeg geen afval, ongeveer 25% minder dan de Fujipla 3220/3222. De inleg heeft een groter capaciteit, kan oneindig door lamineren voor banners en de machine produceert minder lawaai. Het mes kan tijdens de run aan en uit gezet worden. Dit is handig voor doeleinden met de SUMMA snijplotter.

Daarnaast heeft  de REVO T14 een breder assortiment van folies.  32 mic, 50 mic, 80 mic, 100 mic en 125 mic. in glans en mat, en de PET Silk Touch Matte en de PET Super Bond Glossy voor speciale doeleinden.  Ook heeft producent Lami een A5-rol in het assortiment zodat er bij A5 ook nauwelijks afval is. Volgens de medewerkers van DM Print Media is de machine zéér eenvoudig in te stellen en de folie makkelijk om te zetten van glans naar mat. Ook ondervinden ze het gemak waarmee het papier wordt ingevoerd. Al met al een verstandige keuze. 

Bent u ook geïnteresseerd in het nieuwe assortiment van de REVO OFFICE of REVO T14. Neem dan contact met ons op.