Machines

Verkoop, installatie, instructie en onderhoud van print finishing machines van gerenommeerde merken.

Wij verkopen en onderhouden grafische machines van gerenommeerde merken. Met 38 jaar praktijkervaring hebben de machines voor ons geen geheimen meer. Technische kennis en advies voor uw lamineermachine, stansmachine, vouwmachine, rilmachine, rondhoekmachine, brocheermachine,  bordschaar, snijmachine, bookletmaker, boormachine en nog veel meer.

Met eerlijk advies op maat weet u zeker dat de machine voldoet aan uw eisen. We hebben rechtstreeks contact met fabrikanten en kunnen snel leveren.

Installatie
De meeste leveranciers verkopen alleen. Wij installeren uw apparaat op locatie en checken of het loopt als een zonnetje. U krijgt instructie en pas als u weet hoe het apparaat werkt overhandigen we uw sleutel naar een uitstekend workflow systeem.

Snel en accuraat
We hebben veel originele onderdelen op voorraad of bestellen deze rechtstreeks bij de fabrikant. Met onze service en het (jaarlijkse) onderhoud van uw apparaten waarborgen we de functie en werking ervan zodat uw workflow altijd doorgaat. Stilstand is, zoals u weet, achteruitgang.

Merken en machines
De ontwikkelingen in de grafische machines gaan snel. Kijk daarom voor details op de pagina van de merken of vraag informatie aan.

2L System
APB7000
Bomco
Boway
C.P. Bourg
Cyklos
EBA
Fujipla
GBC
Hang
Hohner
Ideal
Lami Corporation Inc.
Magnum
MB Bauerle
Morgana
Nagel
Neolt Factory
OMM
Planatol
Planax
Renz
Vivid

Daarom Aberkrom

Z

Eigen technische dienst

Z

1 Jaar fabrieksgarantie

Z

1 Snel en accuraat

Z

1 Keurmeester NEN 3140

Aberkrom, uw betrouwbare partner voor verkoop & service van print finishing apparatuur.