Luchtreinigers

Bent u op zoek naar een luchtreiniger? Schone lucht is cruciaal voor een goede gezondheid. We staan daar vaak niet bij stil, maar onderzoek wijst uit dat de levensverwachting van mensen die in een schone omgeving leven gemiddeld fors toeneemt. De omgeving heeft u echter niet altijd voor het uitzoeken, maar leven in een schone lucht is dankzij een luchtreiniger tegenwoordig wél aan iedereen voorbehouden. Aberkrom verkoopt luchtreinigers voor een gezonde omgevingslucht. Met AEON Blue® reinigingssysteem. Wij voeren 3 modellen voor ruimtes tot 15, 30 en 45 m². Met HEPA-filter en inschakelbare ionisator.

Wat doet een luchtreiniger?

Luchtreinigers reinigen de omgevingslucht. Een luchtreiniger filtert schadelijke stoffen uit de lucht: allergenen, pollen, via lucht overdraagbare bacteriën en virussen, schimmelsporen, fijnstof, chemische luchtjes en gassen, stank of sigarettenrook. Eveneens wordt de omgevingslucht verrijkt met negatief geladen ionen. Gereinigde en geïoniseerde lucht – een eenvoudig en natuurlijk principe met een verfrissend resultaat: werkt vitaliserend voor lichaam en geest, versterkt het immuunsysteem en beschermt tegen celbeschadiging en voortijdige verouderingsprocessen, vermoeidheid of ziektes. En dit door zeer energiebesparende en geluidsarme aandrijving – voor optimaal gebruik in bijvoorbeeld kantoren, slaapkamers of artsenpraktijken – overal waar u een ideale omgevingslucht wenst.

  1. Verminderd gezondheidsklachten: filtert pollen, fijnstof en allergenen zoals stuifmeel, mijten, schimmels en chemicaliën.
  2. Preventieve effecten: kan verslechtering en toename van allergieën voorkomen.
  3. Zorgt voor herstel: schone binnenlucht zorgt voor een goede nachtrust zodat men nieuwe energie kan op doen.
  4. Zorgt voor minder vuil: minimaliseert vuildeeltjes in de binnenlucht zodat oppervlaktes schoner blijven.
  5. Terugkeer van het prestatievermogen: bevordert de concentratie en verminderd de kans op ziektes.