Uw oude lamineermachine is geld waard

Revo Office, de volautomatische lamineermachine

Deze eenvoudig te bedienen machine heeft het voordeel dat u meerdere formaten kunt verwerken. Geen grote voorraden meer van verschillende formaten hoezen, ook kunt u snel en eenvoudig van filmdikte wisselen door middel van een cassette.

Bespaar tijd en frustratie en ervaar de vele mogelijkheden van lamineren zonder ergernis.

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan op uw locatie of bij ons in de showroom en wij overtuigen u van het gebruikersgemak en de voordelen van ons systeem. Verspil niet langer uw kostbare tijd aan het insteken, doorvoeren en lamineren. Maar leg eenvoudig uw afdrukken op de invoertafel en met een simpele druk op de startknop doet de machine het werk voor u.

Natuurlijk ruilen wij graag uw oude lamineermachine in voor onze Revo Office. Uw oude lamineermachine is geld waard. Geen Inruil? Dan kunt u rekenen op een zeer scherpe aanbieding.

Lamineermachines

U bent op zoek naar een professionele lamineermachine?

Lamineren doen we op 4 manieren in hoezen, enkelzijdig lamineren en dubbelzijdig lamineren. Deze lamineermachines werken alle drie met warme rollen. En de laatste is op basis van koud lamineren.

Wat is lamineren?

Lamineren is een veel gehoorde term op kantoor. Maar wat is lamineren nou eigenlijk? Lamineren is een verbindingstechniek om meerdere lagen van gelijke, of verschillende materialen aan elkaar te verbinden. Vaak zijn het op kantoor documenten die gelamineerd worden. Lamineren kunt u gemakkelijk doen met een speciale lamineermachine.

Hoe werkt lamineren?

Lamineren is eigenlijk erg eenvoudig. U kunt een document lamineren, omdat u dat wilt beschermen of wilt bewaren in een speciale lamineerhoes, ook wel pouch genoemd. Wanneer u een document wilt lamineren, kunt u het document door een klein gedeelte invoeren in de lamineermachine. De machine voert uw document vervolgend door twee transportrollen, waarna uw gelamineerde document aan de andere kant uit de machine rolt. Zo kunt u gemakkelijk en snel lamineren

Het is echter wel belangrijk dat u altijd eerst de gebruiksaanwijzing van uw lamineermachine leest, voordat u begint met lamineren.

Papier lamineren

Door papier te lamineren beschermt u deze documenten tegen vocht, vuil en slijtage. Tijdens het lamineerproces wordt het papier omhuld door een plastic laagje, gevormd door een lamineerhoes of pouch. Lamineren wordt vaak plastificeren genoemd.

Thermisch lamineren

Een andere term die vaak gebruikt wordt is het thermisch lamineren. Bij thermisch lamineren worden de contactvlakken van de te verbinden lagen warm gemaakt en als het waren in elkaar gedrukt. Op die manier kunnen de lagen met elkaar versmelten waardoor uw document ingepakt is is een plastic laagje.

Heeft u documenten die niet goed tegen de warmte kunnen? Dan kunt u er voor kiezen om een lamineermachine te gebruiken voor koud lamineren

Wilt u advies over lamineren en lamineermachines neem dan contact met ons op!