Programmeerbare elektrische snijmachine met hydraulische klem, perfect voor het trimmen van digitale printtaken.

De machine heeft een elektromechanische mesaandrijving, hydraulische klemaandrijving, klemdruk traploos instelbaar (min. 200 daN / 440 lbs. – max. 1100 daN / 2420 lbs.) met optische indicator (manometer), een voetpedaal voor voorspanning plus snijdraad indicator, valse klemplaat voor delicaat werk, vermogensachteraanslag met volledig programmeerbare “EP” achteraanslagregelmodule, elektronisch handwiel voor handmatige achteraanslagpositionering met traploze snelheidsregeling (van zeer langzaam tot zeer snel), optische snijlijn met heldere en duurzame LED’s , aan beide zijden geleide klem voor gelijkmatig verdeelde spandruk, spindelgeleide achteraanslag voor nauwkeurige positionering, instelbare achteraanslag met nauwe tussenruimten (32 mm) en kunststof glijders, twee zijsteunen op achtertafel, massief stalen bladdrager en verstelbare bladgeleiders kwaliteitsmes van “Solingen-staal”.

Achtergrondbesturingsmodule:

Een digitaal display voor het aflezen van metingen in cm of inches (nauwkeurig tot op 1/10 mm of 1/100 inch); 10-knops toetsenbord voor het vooraf instellen van de mening; geheugentoets voor herhaalde bezuinigingen; 9 programma’s met 9 stappen in elk programma kunnen worden opgeslagen. programmeerbare EJECT-functie voor het uitschuiven van het papier; instelling van programmastappen via knop START, Functietoets SET voor referentiemeting; twee programmeerbare toetsen voor het snel instellen van vaak benodigde afmetingen; en een zelfdiagnosesysteem met foutindicatie op het display.

“SCS” -veiligheidspakket (Safety Cutting System):
scharnierende, elektronisch gestuurde veiligheidsschermen in het werkgebied, transparante veiligheidsafdekking op de achtertafel, hoofdschakelaar en veiligheidsslot met sleutel, elektronisch gestuurde tweehandenbediening, gepatenteerde IDEAL veiligheidsaandrijving, automatische terugloop van mes en klem vanuit elke positie, 24 spanningsregelaars (laagspanning), schijfrem voor onmiddellijke messtop, meswisselapparaat met afgedekte snijkant, mesdiepte-instelling vanaf de buitenkant van de machine.
Veiligheid getest door grote onafhankelijke veiligheidslaboratoria en voldoet aan de Europese “CE” -normen.

Kenmerken
* 520 mm snijlengte
* 80 mm snijhoogte
* 22 mm smalle snede
* 520 mm tafeldiepte
* volledig metalen constructie
* automatisch klemsysteem
* Afmetingen (BxDxH): 1085x855x1265mm