Hohner Foldnak Compact

Boekjesmaker en trimmer in één!

Hohner is erin geslaagd om de functie van een boekjesmaker en een trimmer te combineren in een compact systeem. Dit is de oplossing met de grootste variatie in formaatkeuze – daarom ideaal voor kleine, middelgrote en vaak veranderende oplagen bij digitaal en offset printen. Bovendien is de Foldnak Compact met zijn 1,05 m (zonder schaalverdeling) zeer ruimtebesparend.

Bijzonder waardevol voor de digitale printer: de Foldnak Compact werkt onafhankelijk van elke drukpers, net als alle Hohner-oplossingen. Dus de perfecte aanvulling op online apparaten om snel en flexibel te reageren. Met de geïntegreerde trimmer krijgt het boekje een exacte formaat.

Uw voordeel: geen dure personeelsbezetting, snellere verwerking, geen foute operatie en geen tussenstapeling. Hohner-kwaliteit loont zichzelf: de transportbanden zijn trechtervormig. Dus zelfs uitgebreide brochures worden probleemloos gevoed. De riemtracking is instelbaar zodat het trimmen aan de voorkant exact evenwijdig loopt aan de vouw van het boekje. Door te drukken vóór het trimmen, verkrijgt u platte brochures met een scherpe vouw. De functie van afzetten maakt de trimmer uniek in zijn klasse. De bediening is heel eenvoudig: voor een formaatwijziging moet alleen de bijsnijdpositie worden ingesteld.