Hohner Foldnak 8

Eén machine met meerdere voordelen!

De Foldnak 8 van Hohner is veelzijdig, hij niet, hij vouwt, is uitgebreid uitgerust en blinkt uit door korte insteltijden en is zeer flexibel. De Foldnak 8 verwerkt formaten van A5 tot SR A3 in de gebruikelijke Hohner-kwaliteit. Kleine formaten van 105 x 210 mm zijn ook mogelijk met een kleine conversie-inspanning. Veranderen van normale nietjes naar ringnietjes is mogelijk door het vervangen van de  ringdrijver  (maximaal vier nietjes per boekje). Hoek- en bloknieten is ook mogelijk.

Door de lage instellingsinspanning is het mogelijk om tijd te besparen. Er zijn geen aanpassingen vereist, behalve dat de zij- en achterkant stoppen. Vier bordkoppen kunnen permanent worden geïnstalleerd – zelfs als er slechts twee in gebruik zijn. Dit bespaart installatie- en conversietijd.

Gesloten zij-aanslagen zorgen voor het perfecte papiertransport. Een gebruiksvriendelijke handleiding maakt het eenvoudiger om de instelling van het zijhek aan te passen. De OnlineBox kan gemakkelijk statisch geladen papier verwerken – dankzij de geïntegreerde achteraanslag en aanvoerband met geleiderol.

Een precieze stiksteek wordt gegarandeerd door het gepatenteerde principe van Foldnak, dat u vindt in het gedeelte “Foldnak nietjes en steekkoppen”. De uitgebreide standaarduitrusting omvat een elektrisch verstelbare stalaanduiding, automatische triggering, zijafvlakking, teller, indicatielampje, systeembesturing, magazijnbediening en niet controle. De foutsensoren voorkomen incomplete boekjes. De eenvoudige bediening bespaart tijd en dus kosten. Slijtagedelen kunnen worden vervangen – en de onderhoudskosten zijn extreem laag.