Foldnak 8 met trimmer

De Foldnak 8 is een hecht vouwmachine. Voorzien van 2 hechtkoppen met clinch inrichting, verwerkt ook ringnieten. Voorzien van een elektronisch oog, teller en staffeluitleg. De unieke Nagel werkwijze zorgt ervoor dat het nietje altijd exact in de vouw terecht komt. Maximaal 100 pagina’s 80 grams. De Foldnak 8 kan ook achteraf worden uitgerust met een sorteermachine of trimmer, waardoor tot 2000 boekjes per uur kunnen worden geniet, gevouwen, geperst en online bijgesneden. De Foldnak 8 kan worden aangesloten op alle standaard werkbankverzamelaars.

Voor het on-line trimmen trimt de Nagel Trimmer zonder tussenkomst van de operator. De voordelen ten opzichte van een snijmachine zijn dat er geen personeel nodig is, een hogere werksnelheid en geen tussentijdse stapeling. Het is niet nodig om onder de persbalk te drukken voordat u gaat trimmen, om storingen en bederf te voorkomen.

Vrije keuze van formaat – Extra groot formaat A3 tot A5 is standaard mogelijk, d.w.z. boekjes met een eindformaat tussen A4 en A6.

Oognieten – Zonder de machine te converteren, kunt u oognieten of normale nietjes gebruiken. Maximaal vier nietjes per boekje.

Mobiele klemmen – Mobiele klemmen zorgen voor bijzonder duurzame brochures.

Nauwkeurig nieten op de rug – Het gepatenteerde Foldnak-principe geniet en vouwt opeenvolgend zonder papier te verplaatsen, daarom zit het nietje altijd nauwkeurig in de vouw.

Minimale insteltijd – Geen instellingen vereist behalve zij- en achteraanslagen.

 De bediening is eenvoudig. Onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage kunnen worden vervangen, waardoor de onderhoudskosten laag blijven.