Inbindmachines

U bent op zoek naar een professionele inbindmachine?

Inbindmachines, iedereen kent ze wel. De werking van een inbindmachine hangt af van het soort bindmachine waar u mee wilt inbinden. Er zijn namelijk vele verschillende soorten inbindmachines. Aberkrom biedt professionele bindmachines voor o.a. thermisch inbinden, wire-o inbinden of inbinden met plastic bindringen. Bekijk direct ons aanbod!

Twee manieren van inbinden

Globaal gezien zijn de inbindmachines in te delen in twee manieren van inbinden, namelijk: thermische inbindmachines en inbindmachines die werken met plastic of metalen bindrug. Deze inbindmachines gebruiken andere accessoires en hebben ieder een andere werking.

Thermisch binden

Om uw rapporten, projectvoorstellen of andere documenten in te binden met een professionele uitstraling kunt u kiezen voor inbindmachines die werken met thermische covers. Met een (transparant) voorblad en een stevig achterblad maakt u de presentatie van uw document compleet.

Inbinden met een bindrug

Kiest u voor het inbinden met een metalen (draadkam) of plastic bindrug dan heeft u een andere inbindmachine nodig dan een inbindmachine die wordt gebruikt voor thermisch inbinden. Ook het soort rug (plastic of metaal) vraagt om een ander type inbindmachine. Er zijn ook inbindmachines die zowel metalen als plastic bindruggen verwerken. Echter zijn deze inbindmachines een stuk duurder in de aanschaf.

Meer informatie over inbindmachines

Wilt u meer advies over inbindmachines neemt u dan contact met ons op.